Meteo i Serveis
Tren de Rodalies
Foto: Tren de Rodalies | Rodalies Gencat
Transports

Nova incidència a Rodalies: Interrompuda l'R3 per un robatori de cable

Temps de lectura: 1 minut
Tren de Rodalies
Foto: Tren de Rodalies | Rodalies Gencat

La circulació dels trens de l'R3 està interrompuda entre Parets i les Franqueses aquest dilluns des de l'inici del servei per un robatori de cable de catenària.

Per què és important? Aquest incident ha impedit que des de primera hora d'aquest dilluns els trens circulin amb normalitat. Els usuaris, mentrestant, s'han queixat del servei alternatiu que Renfe ha habilitat.

Què en sabem? Un robatori de cable a la catenària ha afectat des de primera hora la circulació de trens entre les estacions de Parets i les Franqueses, al Vallès Oriental.

  • Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat.
  • Des de Renfe asseguren que s'està treballant en el transport alternatiu en autobús, però que la falta de disponibilitat de vehicles i conductors impedeix donar un bon servei.

Queixes: Els usuaris afectats per aquesta incidència s'han queixat a través de les xarxes que els autocars no són suficients.

Més problemes al servei. Un tren avariat de l'R2 Nord entre el Prat de Llobregat i l'estació de l'aeroport del Prat també impedeix la circulació de trens des de les 7:00 del matí d'aquest dilluns.

  • Els passatgers que van a l'aeroport estan sent redirigits a la línia 9 del metro.

Categoria: Meteo i Serveis
Especial: Rodalies