Meteo i Serveis
Ambulància SEM
Foto: Ambulància SEM | Principal
Successos

Dos morts i dos ferits greus en un xoc frontal entre dos turismes a Riudoms

Temps de lectura: 1 minut
Ambulància SEM
Foto: Ambulància SEM | Principal

Dues persones han mort i dues més han resultat ferides greus aquest dijous a la nit en un xoc frontal entre dos turismes a la T-310 a Riudoms, al Baix Camp, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Què en sabem? Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a les 22:30 per un sinistre al quilòmetre 4,7 de l'esmentada via.

  • Per causes que s'investiguen, es va produir un xoc fontal entre dos turismes. A conseqüència del sinistre, el conductor i el passatger davant d'un dels vehicles van morir.
  • Es tracta d'un veí de Reus de 38 anys i un de 27 anys.
  • A més, el passatger posterior del mateix turisme i el conductor de l'altre van resultar ferits greus i van ser traslladats a l'Hospital Joan XXIII.

En detall: L'accident va obligar a tallar la via i a fer desviaments. Hi van treballar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Finalment, segons informa el Servei Català del Trànsit, amb aquestes dues víctimes ja són 32 les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest 2024.

Categoria: Meteo i Serveis