Món Global
Exmilitar dels EUA
Foto: Exmilitar dels EUA | EFE
Estats Units

Confirmen l'existència d'extraterrestres i de restes biològiques "no humanes"

Temps de lectura: 1 minut
Exmilitar dels EUA
Foto: Exmilitar dels EUA | EFE

Diversos exmilitars estatunidencs han confirmat, sota jurament davant del Congrés dels EUA, l'existència d'extraterrestres i aeronaus de tecnologia sobrehumana.

Què en sabem? Davant d'un subcomitè del Congrés dels Estats Units encarregat d'investigar "fenòmens anòmals no identificats", exmilitars han narrat trobades i avistaments amb intel·ligència no procedent del planeta terra.

  • En aquest sentit, han acusat el govern americà d'amagar "restes no humanes" d'extraterrestres i de tenir coneixement de l'existència d'ovnis.
  • Els integrants del subcomitè han demandat, davant l'abundància de testimonis, que el Govern dels EUA estableixi un sistema "transparent i segur" perquè aquests incidents puguin ser notificats a les autoritats.

Què diuen? Un dels militars explica que va veure una aeronau immòbil sostinguda a l'aire sense que els vents huracanats l'afectessin i que després accelerava a una velocitat "supersònica".

  • Inclús un d'ells assegura que han pogut presenciar com ovnis s'han estavellat contra la terra i han pogut recuperar restes biològiques o "no humanes".

A més: Un expilot de la Marina estatunidenca ha afirmat que ell va presenciar un ovni en 2004 amb la forma d'un tic tac, un caramel estatunidenc en forma de píndola.

  • Gravor ha assegurat que si els Estats Units posseeixen aquest tipus de tecnologia, "necessita ser supervisada" pels legisladors, que són els que han de decidir que és el millor per als interessos dels estatunidencs.
Categoria: Món Global
Etiqueta: Estats Units