Món Global
Meghan Markle, duquessa de Sussex
Foto: Meghan Markle, duquessa de Sussex | Wikimedia Commons
EUA

Meghan Markle, duquessa de Sussex, podria ser la nova senadora dels EUA per Califòrnia

Temps de lectura: 2 minuts
Meghan Markle, duquessa de Sussex
Foto: Meghan Markle, duquessa de Sussex | Wikimedia Commons

La duquessa de Sussex, Meghan Markle, parella del príncep Harry d'Anglaterra, podria ser la nova senadora per Califòrnia.

Per què és important? De moment tot són rumors, però mentre el nom d'Oprah Winfrey, que també va sonar, va ser desmentit, el de Meghan encara no ho ha estat.

D'on venim? La senadora per Califòrnia, Dianne Feinstein, va morir als noranta anys i ara el seu seient al Senat dels Estats Units necessita reemplaçament. El seu mandat acabava el gener de 2025 i cal omplir el seient fins aleshores.

  • Serà el governador de l'estat de Califòrnia, demòcrata, qui decideixi el nom per substituir Feinstein fins al 2025.
  • Entre les persones que es contemplen hi ha la duquessa de Sussex, Meghan Markle.

Què sabem? Markle fa temps que s'involucra en política i ja es va sentir parlar de possibles vincles amb el partit demòcrata durant l'última campanya presidencial.

  • De fet, es creia que el seu nom podria haver estat en línia com a vicepresidenta amb el de Kamala Harris.

Què diuen? Mitjans americans asseguren que els demòcrates saben que és molt difícil que Markle accepti la posició i que realment hi estigui interessada, però apel·len a la "bogeria" que és la política estatunidenca per dir, que tot és possible als Estats Units.

Previsions: Mentre alguns rumors i premsa americana desmenteixen totalment els fets, altres mitjans anglesos asseguren les fonts i declaracions.

  • Caldrà esperar fins a conèixer el nom definitiu de la nova senadora per Califòrnia per saber si realment el que es parla és cert o no.
Categoria: Món Global