La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Mala maror a la corona britànica: resposta de Harry i Meghan a la coronació de Carles III

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

En les últimes setmanes, en l'àmbit internacional, no es parla d'altra cosa que de la coronació de Carles III.

Què sabem? El pròxim 6 de maig serà un dia molt important per Carles III. I és que tindrà lloc la seva coronació com a rei, a l'abadia de Westminster, després de la mort de la seva mare amb 96 anys i que va estar durant set dècades al capdavant de la corona britànica.

Què ha passat? Durant molts dies s'ha especulat sobre si el palau de Buckingham havia convidat o no a Harry i Meghan a la coronació de Carles III, on es preveu que hi vagin al voltant de 6.000 convidats. Una presència que genera molt interès. I és que per tots és sabut que hi ha molta mala maror entre Harry i Meghan i la resta dels seus familiars. Una mala maror que es remunta a fa alguns anys, i que ha agafat més embranzida arran de les memòries que, a principis d'aquest any 2023, Harry va publicar. Una mala maror que també s'ha vist esquitxada per les entrevistes que Harry i Meghan han fet i l'estrena a Netflix de la seva docusèrie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

En profunditat: Tal com ha confirmat el palau de Buckingham a través d'un comunicat, que s'ha emès durant les últimes hores, Harry ha acceptat la invitació a la coronació del seu pare, Carles III, i sí que farà acte de presència. Qui no viatjarà fins al Regne Unit serà la seva dona Meghan Markle que es quedarà a Califòrnia, on viuen, amb els seus dos fills, el príncep Archie i la princesa Lilibet.

Per acabar: Una coronació de Carles III que se celebra el mateix dia que Archie, fill de Meghan i Harry, celebra el seu aniversari. El petit farà quatre anys. Una data molt especial per a ell. Per aquest motiu, sembla ser, Meghan ha optat per no anar a la coronació de Carles III i passar el dia amb el seu fill. Casualitat o coincidència?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia