Món Global
Imatges del vídeo publicat a les xarxes socials
Foto: Imatges del vídeo publicat a les xarxes socials
Ucraïna

Un regidor ucraïnès detona diverses granades en un ple d'un ajuntament

Temps de lectura: 1 minut
Imatges del vídeo publicat a les xarxes socials
Foto: Imatges del vídeo publicat a les xarxes socials

Un regidor ucraïnès ha detonat diverses granades en un ple municipal de l'ajuntament de la localitat de Keretsk, a la regió de Transcarpàcia d'Ucraïna occidental. 

Què en sabem? Segons ha informat la policia de la localitat, un home ha irromput en mig de la celebració d'un ple d'un ajuntament ucraïnès i ha fet detonar diverses granades. 

  • En un vídeo publicat a les xarxes socials, es pot veure com l'home, regidor del consistori, entre per la porta a la sala que se celebra el ple. Davant de desenes de persones, i després de quedar-se quiet davant de la porta, fa detonar fins a tres granades a l'interior de l'habitació. 

En detall: Les detonacions han deixat almenys 26 ferits, sis d'ells en estat greu. 

  • Segons la televisió pública d'Ucraïna, l'home es tracta d'un regidor de la localitat i se l'hauria identificat com a Serguí Bratain, del partit del president del país, Volodímir Zelenski. 

Situació actual: De moment es desconeixen les causes de l'atac, però la policia ja tracta l'incident com un atac terrorista.

  • A més, l'home és investigat per ús il·legal d'armes, municions o explosius, un delicte contemplat en el Codi Penal ucraïnès.

!! Avís: Les imatges poden ferir la sensibilitat dels lectors !!

Categoria: Món Global