Món Global
Imatge del venedor rentant la safata al riu
Foto: Imatge del venedor rentant la safata al riu | X / @ThierryTout
Vídeo

Viral: A París, un turista grava un venedor de kebabs netejant les safates al riu Sena

Temps de lectura: 1 minut
Imatge del venedor rentant la safata al riu
Foto: Imatge del venedor rentant la safata al riu | X / @ThierryTout

A França, un vídeo que ja acumula milions de reproduccions, ha escandalitzat els usuaris de les xarxes socials de tot el país.

Per què és important? Uns turistes espanyols han gravat un vídeo on es veu un venedor de kebabs que neteja una safata a les aigües marronoses del riu Sena, a París, al costat mateix de la Torre Eiffel. 

Què en sabem? "París, tercer món", així és com ha decidit titular el vídeo la parella que ha enregistrat les imatges, escandalitzada pel que tots dos estaven veient. 

  • La parella explica que justament es dirigia a menjar kebabs a la zona. 
  • En veure l'escena del cambrer netejant la safata al riu, van fer broma entre ells: "Allà serà on ara col·locarà el menjar", va dir un a l'altre pensant que no passaria el que final sí que va succeir. 
  • Efectivament, l'home va instal·lar el seu punt de venda a ple carrer i va posar els ingredients dels kebabs directament a sobre de la safata acabada de "netejar". 

Què diu? "Se'm van treure les ganes de menjar kebab en qualsevol lloc del món", conclou el turista que relata els fets.

  • A les xarxes socials, molts francesos es mostren preocupats per la imatge de París que el vídeo projecta al món: "Gràcies a aquest turista espanyol per donar-nos la seva opinió sobre la capital a Tiktok", afirma irònicament. 

Vídeo