Món Global
Un home ataca un bisbe a Sidney, Austràlia
Foto: Un home ataca un bisbe a Sidney, Austràlia | Twitter
Successos

Segon apunyalament en 48 hores a Sidney: ataquen un bisbe i altres fidels mentre donava la missa

Temps de lectura: 1 minut
Un home ataca un bisbe a Sidney, Austràlia
Foto: Un home ataca un bisbe a Sidney, Austràlia | Twitter

Segon apunyalament en dos dies a Sidney, Austràlia. Hi ha almenys quatre ferits després que una persona sense identificar hagi apunyalat a un bisbe mentre donava la misa aquest dilluns.  

Què en sabem? Els fets han passat a l'Església Crist El Bon Pastor, al barri de Wakeley, quan el bisbe Emmanuel estava donant missa i la celebració estava sent retransmesa en directe a través d'internet.

  • La retransmissió en directe ha permès veure com l'atacant s'acosta a l'altar i comença a apunyalar el bisbe.
  • Posteriorment, l'atacant ha continuat apunyalant altres fidels que es trobaven al lloc, fins que finalment ha estat detingut per les autoritats.

Situació actual: Les autoritats han detingut l'atacant i ara estan investigant els motius de l'agressió.

  • Segons les primeres investigacions, cap persona ha patit ferides que posin en risc la seva vida.

D'on venim? Aquest és el segon apunyalament massiu que es produeix a la ciutat de Sidney en dos dies, després que aquest dissabte un altre atacant deixés sis morts i diversos ferits en un centre comercial.

  • La policia d'Austràlia ha informat aquest dilluns que continua investigant les causes de l'atac. Segons informen, es tracta d'un home de 40 anys amb problemes mentals que volia atacar a dones. 
  • Cinc de les sis persones que van morir eren dones. Unes quantes dones més, entre elles una nena de menys d'un any, van resultar ferides.
Categoria: Món Global