Open Melon
Foto: | ACN
Empresa

Edgar Garcia Casellas, nomenat nou director de l'ICEC

Foto: | ACN

El consell general de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) ha acordat aquest divendres el nomenament d’Edgar Garcia (Barcelona, 1971) com a nou director en substitució de Miquel Curanta.

Qui és? Llicenciat en Filologia anglesa, i amb formació específica en gestió d’empreses i organitzacions culturals, és treballador de l’ICEC i exerceix des de 2002 com a director de l’Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial, que té com a principal objectiu promoure la competitivitat de les empreses culturals catalanes. 

  • Amb anterioritat havia sigut responsable de l’oficina del COPEC a Berlín i havia treballat a la Berlinale.
  • Com a professional autònom va formar part de l’equip organitzador del Festival de Cinema de Sitges durant tres edicions i va col·laborar en un variat espectre de projectes relacionats amb el món cultural, des del Sitges Teatre Internacional fins al management i la comunicació en companyies de teatre i dansa.

A més: El Departament ha remarcat que el nou director destaca pels seus 28 anys d’experiència professional al sector cultural i pel seu coneixement d’idiomes, que li han permès treballar en relació constant amb el panorama internacional.

D'on venim? Els darrers quatre anys, en què l’ICEC ha estat dirigit per Miquel Curanta, van començar marcats per les pròrrogues pressupostàries fins al maig del 2020, quan, amb l’esclat de la covid19, es va aprovar un nou pressupost d’urgència per fer front als efectes devastadors de la pandèmia en els sectors culturals.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Economia