Open Melon
Roures a l'esquerra i Rahola a la dreta
Foto: Roures a l'esquerra i Rahola a la dreta
Televisió

Roures s'escapoleix i incompleix la promesa de revelar el sou de Rahola a TV3

Roures a l'esquerra i Rahola a la dreta
Foto: Roures a l'esquerra i Rahola a la dreta

L'administrador de Mediapro, Jaume Roures, s'ha escapolit, de nou, i ha incomplert la seva promesa de revelar el sou de la periodista Pilar Rahola per les seves col·laboracions al programa FAQS de TV3.

Al detall: Roures va prometre el divendres 28 d'octubre que entregaria la xifra del sou de Rahola al president de la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Situació actual: Ha passat quasi un mes d'ençà que el directiu de Mediapro va assumir el compromís de destapar el sou de Rahola a TV3.

  • El president de la Comissió de la CCMA, David Pérez, ha explicat aquest matí que no li ha arribat cap informació. "Esperarem i en cas que ens arribi, ho tramitarem", ha afirmat.
  • La presidenta de la CCMA, Rosa Romà, ha assegurat que ella tampoc en sap res. “Tenim el mateix interès que vosaltres a saber-ho”, ha confessat.

D'altra banda: La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha creat una comissió per examinar i sancionar els treballadors que incompleixin el llibre d'estil. En concret, el punt que demana als professionals que no facin manifestacions públiques que comprometin la imparcialitat dels seus mitjans. 

  • Així ho ha anunciat aquest divendres el director de TV3, Sigfrid Gras, a la Comissió de Control de l’Actuació de la CCMA al Parlament. Que ha reconegut que les vulneracions del Llibre d’Estil de la CCMA se’ls han anat de les mans.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Pilar Rahola TV3