Open Melon
Foto: | Europa Press
Ciutadans

El PP pesca en la desfeta de Ciutadans: li obre les portes a Arrimadas i Villacís

Foto: | Europa Press

El Partit Popular pesca en la desfeta de Ciutadans, que cada cop estan més dividits. Els populars han obert les portes a la líder de Cs, Inés Arrimadas, i a la vicepresidenta de Madrid, Begoña Villacís. 

Per què és important? El fitxatge d'Arrimadas i Villacís pel PP podria suposar l'estocada final a un Ciutadans que ja està moribund.

En profunditat: Segons publica El Mundo, el Partit Popular s'hauria obert a fitxar les polítiques de la formació taronja.

  • "Si truquen al timbre, obrirem", aquesta és la resposta del PP. 
  • Des de la seu del PP, al carrer Génova de Madrid, creuen que Cs és "una de les cartes que té el 'sanchisme' per sobreviure a moltes comunitats autònomes". Per tant, si aconsegueixen engolir-los, podrien treure's de sobre aquest destorb i inflar els seus vots.

Context: L'altre dia va transcendir que Arrimadas i Villacís  van amenaçar d'abandonar la formació si Edmundo Bal guanya les primàries de Ciutadans. 

  • Arrimadas encara no ha confirmat que es presentarà a les primàries contra Bal, però Villacís ja ha avisat que si Ba guanya, ella plegarà i, fins i tot, podria presentar-se per un altre llista.

Per acabar: De cara a principis del 2023, Ciutadans ha convocat una gran assemblea per encarar la refundació del partit. Aquesta "refundació" està desembocant en una guerra de guerrilles dins de les files de la formació taronja.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Ciutadans