Open Melon
Felipe González, expresident socialista
Foto: Felipe González, expresident socialista | Europa Press
Socialistes

Felipe González reuneix els seus ministres enmig de la divisió del PSOE amb Sánchez

Felipe González, expresident socialista
Foto: Felipe González, expresident socialista | Europa Press

L'expresident socialista Felipe González ha reunit a gairebé quaranta dels que van ser exministres del seu govern enmig de la divisió interna del PSOE amb el president espanyol, Pedro Sánchez, per la reforma del Codi Penal.

Per què és important? La major part dels exministres no aproven la reforma del Codi Penal per suprimir el delicte de sedició i reformar el delicte de malversació, que ha pactat el govern del socialista Sánchez amb Esquerra.

Al detall: El sopar l'ha acollit un restaurant cèntric de Madrid i ha aplegat desenes d'exministres socialistes, que conformen la vella guàrdia de González.

  • No han assistit els exministres Josep Borrell i José Griñan. Així, reunint un total de 39 personalitats socialistes, que esperaven que el sopar fos secret i s'han vist sorpresos pels periodistes, tal com revela El Español.

Què han dit? Els exministres socialistes s'han vist sorpresos a la porta del restaurant on s'havia de produir la trobada per abordar la crisi interna del PSOE per la reforma del Codi Penal.

  • Alguns d'ells han preguntat als treballadors de mitjans de comunicació: "Però això no era secret?".
  • El mateix Felipe González en veure els periodistes ha exclamat: "Ens heu enganxat!".

En profunditat: Entre els assistents de la trobada d'emergència socialista hi havia Virgilio Zapatero, Rosa Conde, José Barrionuevo, Narcis Serra, Jerónimo Saavedra, Javier Moscoso, Tomás de la Cuadra, Gustavo Suárez Pertierra, Alfonso Guerra i Felipe González. 

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PSOE Malversació