Open Melon
Alcalde de Badajoz, Ignacio Gragera
Foto: Alcalde de Badajoz, Ignacio Gragera
Política espanyola

L'alcalde de Badajoz es passa de Ciutadans al PP d'un dia per l'altre

Alcalde de Badajoz, Ignacio Gragera
Foto: Alcalde de Badajoz, Ignacio Gragera

L'alcalde de Badajoz, Ignacio Gragera, es passa de Ciutadans al Partit Popular d'un dia per l'altre. El que era líder del partit taronja a la capital de la província de Badajoz ja és candidat a l'alcaldia municipal pels populars, després de canviar-se de jaqueta en poques hores.

Al detall: Gragera ja ha estat presentat oficialment per la presidenta del Partit Popular d'Extremadura, María Guardiola, durant un acte a la seu del PP a Badajoz. L'alcalde de la ciutat extremenya ha defensat que és la millor opció per la ciutat.

  • En aproximadament 24 hores, l'alcalde de Badajoz s'ha donat de baixa de Ciutadans i s'ha afiliat al Partit Popular. Així, abandonant els seus tres regidors i l'equip d'assessors i personal de confiança, que es quedarà a la formació taronja. 

Què ha dit? Gragera ha considerat que és una decisió que pren "per la plena confiança" que s'ha dipositat en ell, "abrigallat" pel PP regional, per la direcció i el PP local i "sobretot, i abans de res, per la ciutat de Badajoz".

D'altra banda: L'executiva nacional de Ciutadans ha criticat la fugida de Gragera i ha exigit que entregui la seva acta i, per tant, que abandoni l'alcaldia.

Per acabar: Aquest moviment posa més motius a la taula sobre la desfeta total de Ciutadans, que veu com a poc a poc afiliats, regidors i alcaldes marxen de la formació i busquen refugi al PP.

 

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Ciutadans