Open Melon
Madrid

El surrealista vídeo on Almeida i una senyora flirtegen davant de tothom

L'alcalde de Madrid, Jose Luís Martínez-Almeida, ha protagonitzat un surrealista vídeo on flirteja amb una senyora enmig del carrer. La veïna l'atura per lligar amb ell davant de tot el seu equip i Almeida li contesta seguint-li el joc.

Què diuen? Almeida camina acompanyat amb el seu equip de Partit Popular quan una senyora l'atura: "Quants anys té vostè, creu que fem bona parella?".

  • L'alcalde de Madrid, en lloc de mostrar-se sorprès, contesta a la senyora irònicament: "En tinc 27". La veïna li respon: "Està solter? Escolti que jo estic lliure".
  • Almeida, ja rient, li diu que li han trencat el cor molts cops. La senyora usant una doble intencionalitat diu: "Jo li posaria dret". De seguida matisa: "El cor, el cor!".

A més: Per a més inri, ha sigut a través de les xarxes socials del Partit Popular que s'ha difós el vídeo. Els populars de Madrid l'han publicat al Tiktok oficial de la formació municipal a la capital espanyola.

Qui és? Almeida és l'alcalde de Madrid pel PP des de juny de 2019. Tot i això, ha sigut regidor del consistori madrileny des del 2015.

  • Junt amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, formen el tàndem popular a la capital espanyola.
Categoria: Open Melon
Etiqueta: PP