Open Melon
L'exsecretari de Difusió de la Generalitat
Foto: L'exsecretari de Difusió de la Generalitat
Mitjans comunicació

Jofre Llombart, de secretari de Difusió de la Generalitat a treballar a El Nacional

L'exsecretari de Difusió de la Generalitat
Foto: L'exsecretari de Difusió de la Generalitat

Jofre Llombart, exsecretari de Difusió de la Generalitat, ha fitxat per a El Nacional. Tal com ha publicat el diari digital, després de ser cessat del seu càrrec públic per la sortida de Junts del Govern, Llombart serà el responsable de l'àrea d'audiovisuals.

Per què és important? Es tracta del que va ser l'encarregat del departament que adjudica als mitjans audiovisuals milions d'euros per publicitat institucional.

En profunditat: El director del digital, José Antich, encetarà un nou departament de productes audiovisuals perquè el lideri l'exsecretari de Difusió Jofre Llombart. 

  • La gestió de la publicitat institucional, en mans de Llombart, depenia de Junts. Ja que aquest departament penja de la conselleria d'Economia, llavors encapçalada per Jaume Giró.
  • El Nacional va ingressar 662.242 euros en publicitat institucional de la Generalitat el 2021 durant l'etapa de Llombart. Un 10,8% més que el 2020.
  • El digital d'Antich va pujar al tercer lloc del rànquing a causa d'un augment en publicitat de 72.000 euros en comparació amb l'etapa anterior.

D'on venim? Llombart serà l'encarregat de l'àrea d'audiovisuals que posarà en marxa El Nacional.cat. 

  • Abans va ser mà dreta del locutor de Rac1 Jordi Basté. Després va ser nomenat sotsdirector de tota l'emissora, lloc que va ocupar durant dos anys. Més tard va ser nomenat Secretari de Difusió de la Generalitat.

 

 

Categoria: Open Melon