Open Melon
Edmundo Bal i Inés Arrimadas
Foto: Edmundo Bal i Inés Arrimadas | Europa Press
Ciutadans

Edmundo Bal dispara contra Arrimadas i li exigeix que s'aparti

Edmundo Bal i Inés Arrimadas
Foto: Edmundo Bal i Inés Arrimadas | Europa Press

Edmundo Bal, portaveu adjunt de Ciutadans en el Congrés dels Diputats i candidat a liderar el partit, ha disparat contra la presidenta de la formació, Inés Arrimadas, i li ha exigit que faci "un pas al costat". L'ha acusat de "posar a persones per davant" amb la seva candidatura, per seguir movent els fils "des de darrere".

Per què és important? Bal ha afegit més evidències per afirmar que hi ha una guerra oberta, i fratricida, dins de la formació taronja pel lideratge.

Què ha dit? Bal també ha parlat sobre la refundació de Cs i ha qüestionat que s'executi "amb les mateixes cares que presidien el vell".

  • "El que ha fet (Arrimadas) amb la candidatura oficialista és posar a unes persones per davant per a ella continuar manant en el partit des de darrere", ha retret.
  • Ha apuntat que els càrrecs de Cs "no poden ni han de negar la mala situació en la qual es troba el partit".

Context: Durant aquest mes de gener, en concret els dies 9 i 10 de gener, Ciutadans travessarà una refundació per refer els lideratges del partit. Edmundo Bal buscava un enfrontament cara a cara per veure qui acabava aconseguint la presidència, però Arrimadas ha defugit de l'enfrontament directe i va fer un pas al costat per la regeneració de la direcció.

 

 

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Ciutadans