Open Melon
Presidenta de la Comunitat de Madrid
Foto: Presidenta de la Comunitat de Madrid | Europa Press
Procés

Ayuso, sobre el futur de Puigdemont: "Es veuran coses que glaçaran la sang"

Presidenta de la Comunitat de Madrid
Foto: Presidenta de la Comunitat de Madrid | Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'ha mostrat molt pessimista per l'últim moviment politicojudicial que ha afectat la situació de l'expresident a l'exili, Carles Puigdemont. El jutge Llarena ha eliminat el delicte de sedició de l'ordre de cerca i captura de Puigdemont.

Què ha dit? En una atenció als mitjans des del foro Spain Investors Day, en l'Hotel Ritz, ha lamentat que s'estiguin "tornant els primers favors" després d'eliminar el delicte de sedició del processament contra Puigdemont.

  • "Es veuran coses que glaçaran la sang al llarg d'aquests mesos", ha sentenciat.
  • "Aquesta és una de les primeres contrapartides de tot el que durant anys el govern de Sánchez ha estat pactant a l'esquena de tota Espanya", ha argumentat sobre la supressió del delicte de sedició a l'euroordre de Puigdemont.
  • A més, ha afirmat que "d'aquí a poc ja està el camí a la independència il·legal de Catalunya". I es farà, segons Ayuso, "a través de consultes, de falses urnes de cartó, de tensions al carrer on els delictes quedaran impunes".

A més: Ha considerat que el problema que ha existit a Catalunya "en els últims anys" s'ha "agreujat molt més encara", "patrocinat" pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez i pel "seu afany d'intentar moure" al líder del PSC, Salvador Illa, a Catalunya i intentar portar a aquesta autonomia "a un lloc a cap part" i "traslladar la tensió d'aquesta comunitat a la resta d'Espanya".