Open Melon
Nou logotip de Ciutadans
Foto: Nou logotip de Ciutadans
Ciutadans

Ciutadans renova la seva imatge amb un nou logotip que "projecta èxits"

Nou logotip de Ciutadans
Foto: Nou logotip de Ciutadans

Ciutadans vol renovar la seva imatge política amb un nou logotip, que el qualifiquen de "lluminós", "elegant", "valent" i que "projecta èxits", entre altres adjectius.

Per què és important? Els característics colors blancs i taronges desapareixeran de l'imaginari de Ciutadans i s'instal·len uns de nous: la combinació del verd elèctric i el taronja.

En profunditat: Tot i que un canvi de nom també estava sobre la taula, finalment la formació mantindrà el nom 'Ciudadanos' i apostarà per només una renovació de la imatge.

  • "El partit manté el nom, en una aposta per reivindicar els nostres valors fundacionals", ha argumentat la formació.

El nou logotip: Amb una imatge tirant a trista, apagada i poc atractiva, Ciutadans refunda el seu logotip amb un verd elèctric. La formació defensa que el combinat de taronja i verd desprèn "energia i lluminositat" i "harmonia i tranquil·litat".

  • El procés de rebranding ha estat encarregat a la consultora MesserFaden, expliquen.

Què diuen? En una nota de premsa, el partit justifica el canvi d'imatge.

  • "El nou logotip de Ciutadans acull millor la nostra trajectòria i es projecta cap als èxits de futur en comú, de major optimisme i unió entre espanyols. És l'evolució i modernitat, centrat en un votant amb visió crítica i de futur que es vol allunyar de la política tradicional", exposen.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Ciutadans