Open Melon
El director de TV3 i l'humorista del Zona Franca
Foto: El director de TV3 i l'humorista del Zona Franca
Televisió pública

Sígfrid Gras, director de TV3: "La decisió d'apartar Manel Vidal és meva"

Temps de lectura: 2 minuts
El director de TV3 i l'humorista del Zona Franca
Foto: El director de TV3 i l'humorista del Zona Franca

Sígfrid Gras, director de TV3, ha afirmat que ha estat ell qui ha pres la decisió d'expulsar l'humorista Manel Vidal del 'Zona Franca'. "La decisió és meva", ha declarat en una entrevista a Rac1.

Per què és important? El director de la televisió pública catalana ha confessat que ha estat ell qui ha decidit apartar un humorista per haver ofès al PSC amb un acudit.

Què ha dit? En una entrevista, Sígfrid Gras ha argumentat la seva decisió d'apartar Manel Vidal.

  • "Ha sigut una determinació presa per TV3 conjuntament amb la productora del programa", ha justificat, tot seguit, per explicar: "Nosaltres els ho vam comunicar i ells hi van estar d'acord".
  • El director de TV3 ha dit que el gag de Vidal en què relacionava el PSC amb una esvàstica "no s'adequa als continguts d'una televisió pública". 
  • "Sabíem qui fitxàvem i ells sabien on anaven. TV3 no és 'La sotana'. Havíem fet un pacte amb la direcció del programa i ells han sobrepassat els límits", ha afirmat.

A més: Ha explicat que el presentador i humorista Joel Díaz també patirà els canvis del 'Zona Franca'. Gras ha assegurat que acabarà amb el seu mític 'Puta nit i bona Espanya'.

  • "Internament, ningú ens ha demanat que canviem el 'Puta nit i bona Espanya' de l'inici del programa, però és una broma que ja ha fet el seu recorregut; hi haurà canvis", ha sentenciat.
Categoria: Open Melon
Etiquetes: TV3 PSC