Open Melon
L'alcaldable d'ERC a Sabadell
Foto: L'alcaldable d'ERC a Sabadell
pressupostos

ERC Sabadell manté l'oposició al Quart Cinturó però entén la decisió d'Aragonès

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcaldable d'ERC a Sabadell
Foto: L'alcaldable d'ERC a Sabadell

El grup de Sabadell d'Esquerra Republicana "manté i reitera" l'oposició al Quart Cinturó tot i que "entén" la decisió que ha pres el president, Pere Aragonès.

Per què és important? Cada cop s'evidencia més que Esquerra ha hagut d'empassar-se un gripau per acontentar el PSC. Fins i tot seccions locals d'ERC segueixen fent oposició a l'aposta pel Quart Cinturó.

Què ha dit? "Aquest no és el nostre model de país i de ciutat", afirmen els republicans sabadellencs al text.

  • Tot i això, el grup afegeix que pot "entendre" la decisió del president del Govern, Pere Aragonès, que avui ha acceptat la condició del PSC de tirar endavant la B-40 en el marc de la negociació dels pressupostos.
  • "Som conscients de la situació complexa que viu el país i entenem que, per responsabilitat, calgui intentar desbloquejar el pressupost", afegeixen els republicans de Sabadell.

A més: En referència a l'aval d'Esquerra a la Ronda Nord del Vallès per salvar les negociacions pels pressupostos amb el PSC, la portaveu d'ERC al Parlament, Marta Vilalta, va pronunciar unes paraules ahir durant el congrés del partit.

  • "Les decisions estan reservades pels qui arrisquem, és una nova lliçó de responsabilitat, generositat i sentit de país".

Previsions: Amb l'acord entre el Govern i el PSC per la B-40, ara s'obre un nou escenari sense horitzó ni calendari clars. Falta establir el mecanisme de sufragar la despesa derivada del projecte de manera detallada i el calendari, que tots situen en un termini d'un mínim d'entre 5 i 15 anys per començar-lo a materialitzar.

Categoria: Open Melon