Open Melon
Isabel Díaz Ayuso
Foto: Isabel Díaz Ayuso | Europa Press
Comunitat de Madrid

Ayuso es fa ressò d'una consigna ultra: "Que et voti Txapote"

Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso
Foto: Isabel Díaz Ayuso | Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha acusat el PSOE d'“enviar sicaris del seu partit a dir-li assassina” allà on és, durant el ple de l'Assemblea de Madrid.

Què ha passat? Aquesta acusació ha tingut lloc després que el portaveu socialista de Madrid, Juan Lobato, demanés perdó per les seves paraules sobre l'escrache realitzat a Ayuso a la Universitat Complutense de Madrid.

  • “Li demano disculpes si vostè va sentir que no vaig condemnar prou l'atac que vostè va patir a la Universitat”, ha assegurat.

Les reaccions: Lobato ha qualificat aquestes declaracions d'Ayuso com a “intolerables i repugnants”, en resposta a les preguntes dels mitjans de comunicació als passadissos de l'Assemblea.

  • El líder del PSOE de Madrid també ha advertit que, al seu partit, “no descarten emprendre accions legals si aquestes acusacions es tornen a repetir fora del marc parlamentari”.

Tot i això: Ayuso no ha atès a la mà estesa de Lobato criticant el que ha passat a la Complutense i ha insistit durament contra ell.

  • "Manden sicaris del seu grup, del seu partit, a trucar-me assassina allà on estic" i li ha deixat anar al líder del PSOE-M que no necessita "les lliçons de moralina parroquial" ni "la seva afirmació ni la seva aprovació" com a dona.

A més: Ha assegurat que el candidat del PSOE, Juan Lobato té una "posició complicada" perquè "no hi ha ni un sol motiu per votar el seu partit a Madrid", i li ha demanat que no parli de les dones perquè amb la Llei del sol sí que és sí "més de 50 víctimes d'agressions sexuals veuen com als delinqüents se li rebaixen les penes": "És el que preocupa les dones a Madrid", ha afegit.

Finalment: Ayuso ha rematat dient que el PSOE està “a la desesperada” a la Comunitat de Madrid. "L'únic que em queda per dir-los és que els voti txapote", ha declarat la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Categoria: Open Melon