La Jungla
Mario Vaquerizo (David Marcé) i Díaz Ayuso (Lara Díez), al 'Polònia'
Foto: Mario Vaquerizo (David Marcé) i Díaz Ayuso (Lara Díez), al 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' parodia l'anunci de la Comunitat de Madrid amb Mario Vaquerizo i Díaz Ayuso

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mario Vaquerizo (David Marcé) i Díaz Ayuso (Lara Díez), al 'Polònia'
Foto: Mario Vaquerizo (David Marcé) i Díaz Ayuso (Lara Díez), al 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha fet paròdia de l’anunci de la Comunitat de Madrid amb Mario Vaquerizo i Isabel Díaz Ayuso com a protagonistes. A més, el programa de TV3 també ha fet sàtira de la polèmica euroordre contra Puigdemont.

Al detall: Després de la polèmica de l'adjudicació a Ayuso del títol d'"alumna il·lustre" de la Complutense, Polònia ha parodiat el viral anunci de la Comunitat de Madrid amb un Mario Vaquerizo que ha explicat la realitat de Madrid. Això sí, Isabel Díaz Ayuso l’ha estat supervisant tot el que deia...

  • Madrid s’ha venut a l’anunci com la ciutat amb el millor estil del món, però el programa de TV3 ha fet sàtira d’això, pretenent fer arribar el missatge que això només és possible si ets ric.
  • A més, a les xarxes del Polònia, s’ha compartit un breu vídeo on Díaz Ayuso i Vaquerizo parlen de la sanitat des de perspectives diferents.

A més: La polèmica euroordre contra Puigdemont també ha arribat al Polònia, que ha parodiat com la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat han demanat explicacions al jutge Llarena per haver eliminat la sedició de la seva euroordre contra Puigdemont.

  • Amb un to molt del Polònia, el gag s’ha fet a ritme de “Cosas sediciosas”, la versió de l’èxit “Mariposas”, d’Aitana.