La Jungla
Sketch del videoclip de Shakira al 'Polònia'
Foto: Sketch del videoclip de Shakira al 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' parodia el videoclip de Shakira: "Tu novia es un tapón"

Barcelona.
Sketch del videoclip de Shakira al 'Polònia'
Foto: Sketch del videoclip de Shakira al 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha fet paròdia del tema del moment, la polèmica cançó que ha tret Shakira juntament amb Bizarrap. El programa de TV3 també ha fet sàtira amb Salvador Illa cantant a Pere Aragonès i sobre qui és Jair Bolsonaro.

Videoclip Shakira: El Polònia ha treballat durant tot el dijous per aconseguir estar a la més immediata actualitat. El programa ha versionat la cançó de Shakira amb referències a Piqué i Clara Chía. Algunes de les frases que més destaquen són les següents:

  • “Mi amor, se acabó el rencor, pero tu novia es baja como un tapón”.
  • “Una loba como yo usa un muñeco de vudúúúú, te voy a hacer vudúúúú”.
  • “Del amor al odio hay un paso, pronto en Crims verás nuestro caso”, fent referència al programa de TV3.
  • “Tiene nombre de persona fina. Si como chía me entran cagarrinas”.

Illa canta a Aragonès: Si ERC obtindrà el suport dels socialistes és encara una incògnita. Per això, el programa de TV3 ha parodiat l’actual situació fent que Salvador Illa, que no vol cedir en cap proposta, canti a Pere Aragonès quins són els seus requisits indispensables a ritme de “I want it all”, de Queen.

Assalt a Brasil: El Polònia també ha parat atenció a la situació que s’està vivint al Brasil després que simpatitzants bolsonaristes assaltessin les institucions. En només 2 minuts, s’ha fet conèixer a Jair Bolsonaro.