La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Una cantant de Veneçuela acusa Shakira de plagi i fa un vídeo per demostrar-ho

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant Shakira ha estrenat, juntament amb l'artista Bizarrap, una nova cançó on es dedica a disparar contra el seu ex, Gerard Piqué, i la seva nova nòvia, Clara Chía.

Què sabem? Ha estat a la una de la matinada, després de moltes hores d'espera, quan Shakira i l'artista Bizarrap han publicat la seva primera cançó junts. Un tema del qual no es para de parlar durant el dia d'avui, 12 de gener. No és per a menys. I és que Shakira carrega durament contra Gerard Piqué i la seva nova parella, Clara Chía, que treballa a l'empresa d'ell, Kosmos. Una cançó que tot i fer poques hores que s'ha publicat acumula més de 25 milions de visualitzacions a Youtube.

Què ha passat? Només fer-se pública la cançó de Shakira, una cantant de Veneçuela, que es diu Briella, ha publicat un vídeo en el seu compte d'Instagram dient que la de Colòmbia i Bizarrap l'han plagiat. Concretament diu això:

  • "De veritat, crec que Shakira es va inspirar en la meva cançó 'Solo tu' per la seva sessió amb Bizarrap".
  • "La cançó la vaig treure fa sis mesos i es va fer viral a TikTok".
  • "Aquest vídeo no el faig amb la intenció de buscar problemes".
  • "Soc fanàtica de Shakira de tota la vida i també soc fan de Bizarrap".
  • "De veritat que estic en xoc i no sé què fer".

Les reaccions: La publicació de la cantant Briella en el seu compte d'Instagram acumula més de 7.000 comentaris i suma més de 46.000 'm'agrada'. Alguns dels comentaris que es poden llegir són els següents: "Busca't un advocat, les noies no ploren, les noies facturen", "Crec que perquè sigui considerat plagi hi ha d'haver sis o set compassos iguals", "És només una paraula de dues lletres" o "Gràcies a la Shakira sé de la teva existència".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de briella (@briellamusica)

Per acabar: La cantant Briella ha volgut deixar clar que la denúncia pública que ha fet contra Shakira i Bizarrap per suposadament haver-la plagiat no és amb mala intenció, sinó tot al contrari. "Des de petita he volgut ser com ella i estic treballant per ser compositora i cantant. Shakira és una inspiració molt gran i dic això del plagi perquè estic en xoc", assegura. A més la de Veneçuela diu que en el remot cas que els cantants si hagin usat la seva cançó com a font d'inspiració, que li agradaria "rebre el crèdit que com a compositora és molt important".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira