Open Melon
Acte d'Ada Colau
Foto: Acte d'Ada Colau | ACN
Barcelona

Colau situa Jordi Martí i Janet Sanz al capdavant de la seva llista electoral

Temps de lectura: 2 minuts
Acte d'Ada Colau
Foto: Acte d'Ada Colau | ACN

L'alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú per a revalidar l'alcaldia, Ada Colau, ha presentat els 20 candidats a la seva llista per a les eleccions municipals.

Al detall: La dirigent ha situat en les primeres posicions els regidors Jordi Martí i Janet Sanz, però també noves incorporacions, com el portaveu de la plataforma L'Eixample Respira, Guillem López, al número 4, i la diputada al Parlament Jess González, al número 6.

Què ha dit? Colau està "convençuda" que BComú guanyarà les eleccions i ha dit que mereix un tercer mandat per a "consolidar" la "transformació" de la ciutat.

  • En un acte a l'auditori ONCE, Colau ha interpel·lat el candidat de Junts, Xavier Trias: "Quan diu que vol desmuntar la Barcelona que hem construït, quin és el seu model?".

A més: La dirigent dels comuns inclou altres regidors, com Gemma Tarafa, al número cinc; Lucia Martín, al número 7; Marc Serra, al 8; Pau González, al 10;i Jordi Rabassa, a l'11.

  • Colau ha presentat aquesta primera part de la llista, que encara haurà de passar el procés de primàries, i que es completarà amb 20 noms més.

En profunditat: L'alcaldessa ha recordat que en tots els procediments interns li van demanar que repetís i es tornés a presentar per a un tercer i últim mandat.

  • "Vaig acceptar entusiasmada, però vaig dir que no ho podia fer sola i que ho havia de fer amb un equip de gent amb experiència i motivada", ha confessat.
  • Per a ella, aquesta llista és millor que les anteriors, ja que "representa tots els districtes de la ciutat". També reflecteix millor la diversitat de la capital catalana, amb 3 persones "nascudes fora d'Europa".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Ada Colau Barcelona