Open Melon
Captura d'un vídeo de contenidors cremant a Badalona
Foto: Captura d'un vídeo de contenidors cremant a Badalona
Partit Popular

El PP d'Albiol, acusat de cremar contenidors a Badalona per generar inseguretat

Temps de lectura: 2 minuts
Captura d'un vídeo de contenidors cremant a Badalona
Foto: Captura d'un vídeo de contenidors cremant a Badalona

El Partit Popular de Xavier García Albiol ha estat acusat d'estar darrere de la crema de contenidors a Badalona per generar sensació d'inseguretat a la ciutat.

Per què és important? El PP de Badalona podria estar ordint una campanya deslleial i fraudulenta usant el vandalisme per generar un clima d'inseguretat fictici.

Què ha passat? Un dels detinguts per la crema organitzada de contenidors és fill d'un membre del Partit Popular a les darreres eleccions municipals a Badalona, segona ha revelat TV3.

  • La majoria de contenidors es cremen de matinada, alguns s'han arribat a calcinar fins a vuit cops. La majoria d'actes vandàlics contra aquest mobiliari urbà es concentren als barris del sud de Badalona.

Què han dit? En declaracions al 3/24 el regidor del PP a Badalona Daniel Garcia ha negat la major.

  • Des dels populars de Badalona desmenteixen que hi hagi cap mena de relació entre els actes vandàlics i el partit. En canvi, des del PSC apunten directament a Xavier García Albiol per la crema de contenidors organitzats i asseguren que es fa amb un propòsit de "crear un clima d'inseguretat fictici".

A més: Amb un cop d'ull ràpid a les xarxes socials del líder del PP a Badalona es pot comprovar com Albiol basa gran part del seu argumentari per recuperar l'alcaldia en la inseguretat de la ciutat i el constant vandalisme. De fet, Albiol té penjats diversos vídeos de cremes de contenidors denunciant les accions vandàliques.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Badalona