Open Melon
L'alcaldable del PSC a Barcelona
Foto: L'alcaldable del PSC a Barcelona | Europa Press
Socialistes

Collboni retreu a Colau haver convertit Barcelona "en una superilla de sectarisme"

Temps de lectura: 2 minuts
L'alcaldable del PSC a Barcelona
Foto: L'alcaldable del PSC a Barcelona | Europa Press

Jaume Collboni, exprimer tinent de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant gairebé tot el mandat, ara carrega contra ella sense miraments, i com si no hagués format part del govern municipal.

Per què és important? Collboni ha criticat amb duresa el projecte de Colau a Barcelona, quan ell n'ha format part durant gairebé quatre anys.

Què ha dit? Durant un acte del Partit dels Socialistes Catalans, l'extinent de l'alcaldessa ha disparat contra Colau.

  • "La senyora Colau ha convertit Barcelona en una superilla de dogmatisme, de sectarisme i d'aïllament", ha assegurat, deslligant-se de la seva participació en el govern i en el projecte. Tot seguit, ha reblat que ell "trencarà" aquesta tendència "sectarista" quan ell governi.

Situació actual: Amb la marxa del líder socialista, dins del consistori, els altres set regidors del PSC segueixen exercint les seves obligacions i formant part del govern amb Barcelona En Comú. 

  • Collboni va anunciar que serà l'actual regidora socialista Laia Bonet, tercera tinent d'alcaldia, qui assumeixi les seves competències com a primer tinent del govern. 

Què diu Colau? Va mostrar la seva sorpresa davant la marxa del seu primer tinent d'alcaldia i va assegurar que mai li havia comentat res respecte a aquesta decisió. 

  • "Estic sorpresa de trobar-m'ho directament als mitjans de comunicació. Només havia vist una trucada a primera hora del matí", va explicar Colau, i va confirmar que li va comunicar amb un "petit" missatge de WhatsApp.
  • "Hem sabut governar raonablement bé, hem estat un govern estable i en comunicació, hem col·laborat. Per tant, anunciar d'aquesta forma precipitada... Jo diria que és poc seriós", va apuntar l'alcaldessa. 
Categoria: Open Melon