Open Melon
Mañueco fent el polèmic gest
Foto: Mañueco fent el polèmic gest | Efe
Polèmica

Polèmica amb el president de Castella i Lleó per fer una botifarra a les Corts

Temps de lectura: 2 minuts
Mañueco fent el polèmic gest
Foto: Mañueco fent el polèmic gest | Efe

Un gest polèmic del president de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco (PP), ha encès la política autonòmica. L'oposició denuncia que el president va realitzar una botifarra mentre parlava una procuradora socialista a les Corts. 

Què en sabem? Polèmica amb un vídeo que han fet córrer per les xarxes socials l'oposició de Castella i Lleó amb el president de la comunitat autònoma. 

  • En les imatges es pot veure com Mañueco abandona les Corts, el parlament de Castella i Lleó, mentre parla una procuradora del grup socialista. 
  • El president aixeca el dit del mig, fent un gest que és més conegut com a botifarra en català o peineta en castellà. 

Què diuen? L'oposició ha criticat durament el gest de Mañueco i han difós les imatges a les xarxes socials. 

  • La secretaria d'Organització del PSOE de Castella i Lleó, Ana Sánchez, ha sigut de les primeres a denunciar els fets. "Les faltes de respecte, insults i gestos vexatoris que vivim d'ençà que governa Mañueco són inadmissibles", diu. A més, la socialista demana que es disculpi immediatament. 
  • El portaveu de Podemos i coordinador general del partit a la comunitat, Pablo Fernández, ha titllat el gest de "vergonya" i creu que és "menyspreable i infame el que estem vivint a les Corts amb PP i Vox". 
Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Castella i Lleó