Open Melon
Inés Arrimadas (C's), als passadissos del Congrés.
Foto: Inés Arrimadas (C's), als passadissos del Congrés. | Europa Press
Ciutadans

Inés Arrimadas (Cs) deixa Madrid i no, no torna a Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Inés Arrimadas (C's), als passadissos del Congrés.
Foto: Inés Arrimadas (C's), als passadissos del Congrés. | Europa Press

Inés Arrimadas ha anunciat que deixa casa seva a Madrid i es muda a una altra ciutat per motius familiars. I no, no torna a Barcelona.

En detall: La política de Ciutadans trasllada el seu domicili a Jerez de la Frontera, Cádiz, on està passant uns dies per Setmana Santa. Ho ha explicat en una publicació a les xarxes socials en què justifica la decisió per "poder tenir la família a prop".

  • De fet, va néixer allà i té dos fills petits, Àlex i Marc. En aquest sentit, subratlla la dificultat de conciliar quan ni a Barcelona ni a Madrid ha tingut a prop els seus familiars més propers.

Què diu? En una publicació a Instagram, Arrimadas ho justifica:

  • "Qualsevol que tingui fills en una ciutat lluny dels avis sap com de difícil es fa conciliar quan ells no estan a prop. Hem decidit mudar-nos a Jerez per poder tenir a prop la família. Ells estan encantats!".
  • "Poder passar més i millor temps amb els fills no té preu. Hem pres la decisió pensant en el que és millor des del punt de vista personal per tota la família".

A partir d'ara: L'expresidenta de Ciutadans reconeix que ara passarà "més hores en trens i avions", però diu que seguirà sent portaveu de la formació taronja al Congrés.

Tanmateix: Pren aquesta decisió en un moment complicat per a Ciutadans, que travessa un important debat intern sobre quin ha de ser el seu paper.

  • Arrimadas, fins i tot, hauria estat negociant amb el PP la seva incorporació per trencar el carnet taronja abans de les eleccions, segons va dir l'exsecretari d'Organització del partit, Fran Hervías, a 'El Español'. Ella ho nega.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: Ciutadans