Open Melon
Junts per Catalunya

Un badaloní ensenya el cul a Laura Borràs enmig d'un acte de Junts

Temps de lectura: 1 minut

Li ensenyen la creu a Laura Borràs. Enmig de l'acte que Junts va organitzar ahir a Badalona un veí de la ciutat va acaparar l'atenció de tothom ensenyant-li el cul a la presidenta del partit quan aquesta pronunciava el seu discurs.

Per què és important? La formació de Junts a Badalona tan sols gaudeix d'un regidor, sent així el partit amb menys representació al consistori. Aquesta falta de suport electoral s'ha palesat amb la gamberrada del veí badaloní.

Què ha passat? Mentre que Borràs pronunciava un discurs contra l'estratègia d'Esquerra al Congrés dels Diputats, un badaloní que passejava el seu gos acompanyat de la seva parella, va intentar interrompre el parlament de la presidenta de Junts tot saludant-la irònicament.

  • Tot seguit, després que la seva parella l'intentés aturar, el veí badaloní es va ajupir i va ensenyar-li el cul a Borràs. De seguida tots dos van tocar el dos entre rialles per l'escena que acabaven de protagonitzar. 

Què ha dit? La presidenta de Junts, que en cap moment es va adonar del que passava a les seves espatlles, va acusar Esquerra d'amagar la taula de diàleg durant la campanya electoral de les municipals perquè "ha estat un fracàs".

  • "La taula de diàleg ha desaparegut de la campanya i ningú en parla. Està en recerca i captura, amagada i desapareguda, i això que havia de resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya. En lloc d'una solució ha sigut una decepció pels qui van confiar-hi", va carregar Borràs.
Categoria: Open Melon