Open Melon
Urna de les eleccions municipals
Foto: Urna de les eleccions municipals | Oliver de Ros / Principal
Sevilla

Identificada per portar 102 sobres amb vots del PSOE a prop d'un col·legi electoral

Temps de lectura: 2 minuts
Urna de les eleccions municipals
Foto: Urna de les eleccions municipals | Oliver de Ros / Principal

Una dona ha estat identificada per la Policia Nacional als voltants d'u col·legi electoral a Dos Hermanas (Sevilla) que portava 102 sobres amb paperetes del PSOE.

Per què és important? La policia ha obert una investigació per esclarir si hi ha possibilitat de frau electoral.

Què ha passat? La subdelegació del govern de Sevilla han apuntat a El Español que els agents policials van descobrir aquesta dona en els encontorns del col·legi Fernán Caballero, a Dos Hermanas, portant a sobre 102 sobres amb paperetes socialistes en el seu interior.

  • Els agents van comprovar que la dona no és interventora d'aquest partit i ni tan sols li corresponia votar en aquest col·legi electoral, sent així identificada.

Reaccions: La formació de Vox a Dos Hermanas ha carregat contra el PSOE per aquests fets. El candidat de l'extrema dreta, Adrián Trashorras, ha qualificat l'incident de "frau electoral".

  • En un missatge publicat en Twitter, Trashorras ha donat les gràcies als apoderats del seu partit per donar l'avís a la Policia Nacional, que "ha intervingut" per a "interceptar a diverses persones repartint paperetes amb sobres del PSOE induint al vot il·legalment". "PSOE corrupte", ha escrit el candidat de Vox.

D'altra banda: Dos militants del PSOE a Adra (Almeria) han sigut atropellats a les portes d'un col·legi electoral per una persona muntada en un patinet elèctric que duia simbologia franquista.

  • Segons la denúncia que han presentat els dos apoderats del partit socialista a la Guàrdia Civil, el conductor anava vestit amb una samarreta estampada amb simbologia franquista i una fotografia del dictador Franco enganxada a la part davantera del patinet.
Categoria: Open Melon