Open Melon
Lona de Desokupa a Madrid
Foto: Lona de Desokupa a Madrid
Madrid

Pengen una lona contra Rufián i polítics d'esquerres: "Algun dia em trencaran la cara"

Temps de lectura: 2 minuts
Lona de Desokupa a Madrid
Foto: Lona de Desokupa a Madrid

Desokupa, una empresa de l'òrbita de l'extrema dreta que es dedica a desnonar a canvi de diners, ha penjat a Madrid una lona contra tots els polítics d'esquerres. Des del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, passant per l'exlíder de Podemos Pablo Iglesias i el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián.

Al detall: L'empresa de desocupacions ha penjat un gran cartell on es vanta d'haver "recuperat" la casa a més de 7.000 famílies i no haver patit cap condemna judicial. I amb un missatge sarcàstic s'acomiaden dels polítics d'esquerres, amb un "us trobarem a faltar a totes", tot preveient una victòria electoral de la dreta i l'extrema dreta espanyola.

  • En aquest cartell hi apareix el president del govern espanyol, Pedro Sánchez; l'exlíder de Podemos Pablo Iglesias; el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián; l'exalcaldessa de Barcelona Ada Colau; la ministra d'Igualtat, Irene Montero, entre altres referents de les esquerres.

Reaccions: Qui primer ha contestat a la provocativa lona amb missatge directe a les esquerres ha estat l'independentista republicà Rufián, que ha titllat de "feixistes" a Desokupa. A més, ha assegurat ser un "honor" estar en el sac dels adversaris de l'extrema dreta.

  • Tot seguit, ha esclatat contra aquells que li recriminen que va a Madrid a viure de la política i no a confrontar la dreta i l'extrema dreta. Amb una piulada breu, però molt directe ha afirmat: "Algun dia em trencaran la cara per allà i encara en alguna tertúlia et diran que Rufián molt bé per Madrid".

D'altra banda: No és el primer cop que Rufián explica que l'han arribat a intentar agredir pels carrers de la capital espanyola per ser qui és. "Jo a Madrid treballo. A mi em costa anar pel carrer a Madrid. Qui diu que jo a Madrid estic molt bé, menteix", va dir en una entrevista fa setmanes.

  • "M'han intentat agredir quatre vegades. Dir el que diem no surt gratis", ha revelat el candidat d'Esquerra al Congrés.
Categoria: Open Melon