Open Melon
Santiago Abascal i Macarena Olona en un miting de Vox
Foto: Santiago Abascal i Macarena Olona en un miting de Vox | Europa Press
Extrema dreta

Gir radical de Macarena Olona: critica a Vox i l'acusa de racista

Temps de lectura: 2 minuts
Santiago Abascal i Macarena Olona en un miting de Vox
Foto: Santiago Abascal i Macarena Olona en un miting de Vox | Europa Press

Macarena Olona, líder de Caminando Juntos, ha fet un gir radical de 180 graus. L'exlíder de Vox ha criticat el president de la formació d'extrema dreta, Santiago Abascal, acusant-lo de racista i de nazi.

Què ha passat? El president de Vox, Santiago Abascal, va criticar el govern espanyol de PSOE-Podemos per suposadament no recordar-se de la mort d'una botiguera perquè presumptament l'assassí era magrebí.

  • Finalment, s'ha sabut que els assassins eren espanyols i l'exdirigent de Vox i ara líder de Caminando Juntos ha carregat contra Abascal per racista i nazi.
  • Per tot això, el cap de l'extrema dreta ha hagut de rectificar i demanar disculpes per l'error i admetre que no tenia informació correcta.

Què ha dit? Macarena Olona, amb un to molt dur contra Abascal i Vox, ha carregat contra el líder de l'extrema dreta espanyola per pressuposar que un assassí era magrebí i titllar al govern espanyol de fer política promigratoria.

  • "La dona assassinada va ser usada per Vox i els seus satèl·lits mediàtics per criminalitzar els immigrants a Espanya", ha assegurat en una piulada.
  • Encara més contundentment ha carregat contra Abascal titllant-lo de nazi: "La solució és restaurant el principi d'autoritat, no marcar amb esvàstiques".

Els fets: Dilluns, poc abans de la una i quart de la tarda, quan la venedora es disposava a tancar l'establiment per anar a dinar, els dos individus haurien entrat en el mateix.

  • Segons informacions policials, la dona atacant coneixia la víctima i, per això, li va obrir la porta.
  • Si bé, la intenció era una altra. Volien robar tot el que poguessin de la caixa i en un enfrontament l'home hauria clavat tres punyalades a la venedora. Els dos detinguts van fugir de l'escena del crim
Categoria: Open Melon
Etiquetes: VOX Extrema dreta