Eleccions generals 2023
Macarena Olona
Foto: Macarena Olona | Twitter
Eleccions generals

Macarena Olona fragmenta l'extrema dreta: registra el seu partit per les eleccions

Temps de lectura: 1 minut
Macarena Olona
Foto: Macarena Olona | Twitter

L'exdiputada de Vox Macarena Olona fragmenta l'extrema dreta registrant la seva nova formació política: 'Caminando Juntos'.

Per què és important? La que va ser una de les cares més visibles de la formació d'extrema dreta ha consolidat el seu projecte, que vol pescar en l'electorat de Vox.

Què en sabem? Olona ho ha anunciat a través d'un missatge a Twitter, on ha aparegut amb una fotografia i els papers del registre, després de fer les gestions necessàries al ministeri d'Interior.

  • Aquest mateix dimecres al matí ha escrit a les seves xarxes socials, abans d'anunciar el seu nou partit: "Nena, no siguis boja. Seria posar-te en un foc creuat entre els dos blocs del bipartidisme".
  • "Caminant amb el peu esquerre i amb el peu dret", ha publicat junt amb la fotografia on anunciava que es presenta als comicis.

Context: L'esquerra espanyola, ara per ara, es presenta dividida a les eleccions generals convocades pel 23 de juliol. En canvi, amb aquest moviment d'Olona, també l'extrema dreta es podria veure desgastada.

D'on venim? Macarena Olona va abandonar Vox després de les eleccions andaluses i posteriorment la formació li va tancar la porta a una possible volta pel "mal que s'estava fent a través d'ella". El novembre passat va presentar el seu nou projecte, la Fundació Igualtat Iberoamericana.

Etiquetes: Eleccions VOX