Open Melon
L'exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra
Foto: L'exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra | EFE
PSOE

Alfonso Guerra, masclista i ranci: "Yolanda Díaz va de perruqueria en perruqueria"

Temps de lectura: 2 minuts
L'exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra
Foto: L'exvicepresident del govern espanyol Alfonso Guerra | EFE

Alfonso Guerra, exvicepresident socialista del govern espanyol, ha tret a passejar el masclisme més ranci per criticar la vicepresidenta del govern espanyol i líder de Sumar, Yolanda Díaz. Ha desbarrat dient que Díaz no té temps perquè va de perruqueria en perruqueria.

Què ha dit? En mig del plató d'Antena 3 d'Espejo Público, mentre l'entrevistava Susanna Griso, el dirigent socialista que està descordat criticant el líder del PSOE, Pedro Sánchez, per les seves concessions a l'independentisme, ha pronunciat unes lamentables paraules contra la fundadora de Sumar.

  • Quan la presentadora li preguntava per unes declaracions de Yolanda Díaz, el dirigent socialista ha desbarrat contra ella: "Haurà tingut temps entre una perruqueria i un altre? Haurà tingut un ratet per estudiar". De seguida Griso l'ha interromput dient-li que aquest comentari li donarà mals de cap: "Li cauran moltes crítiques, senyor Guerra".

Reaccions: La primera a protestar ha estat la portaveu parlamentària de Sumar, Marta Lois, que ha lamentat que en l'Espanya del segle XXI encara es tregui a passejar el masclisme com arma política. "S'imaginen que jo valorés les declaracions del senyor Guerra pel seu cabell o la seva corbata?", ha criticat.

D'on venim? Des d'un acte a Madrid, el dirigent socialista ahir també va criticar contundentment les intencions de l'actual líder del PSOE d'amnistiar els líders independentistes i per apel·lar a un pacte amb el PP.

  • Guerra va carregar contra Sánchez per canviar d'opinió constantment i l'ha definit de "deslleial i dissident". "Demano com a socialista que no s'atorgui una amnistia, que convertiria en repressors els demòcrates i presentaria com demòcrates els que van atemptar contra la llibertat i la democràcia i que repeteixen cada dia que ho tornaran a fer", ha esgrimit contra Sánchez.
Categoria: Open Melon