Open Melon
Óscar Puente i Isabel Díaz Ayuso
Foto: Óscar Puente i Isabel Díaz Ayuso
Polèmica

Óscar Puente se suma a les crítiques contra Ayuso: "No la veig mai treballar"

Temps de lectura: 2 minuts
Óscar Puente i Isabel Díaz Ayuso
Foto: Óscar Puente i Isabel Díaz Ayuso

Al nou ministre de Transports, Óscar Puente, li agrada ser el centre de les polèmiques. L'última que ha protagonitzat ha estat en contra de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. 

Per què és important? Ayuso ha carregat contra el govern espanyol i el repartiment de migrants entre les diferents comunitats autònomes. La presidenta popular ha suggerit que Madrid està rebent més persones en situació irregular que la resta de regions. 

Què diu? Igual que la ministra d'Igualtat, Ana García Redondo, el polèmic ministre de Transports també ha contestat a les declaracions de la presidenta madrilenya. 

  • Puente ha afirmat aquest dijous que li fa "mandra" entrar al joc d'Ayuso amb relació a les seves paraules sobre immigració.
  • El ministre ha assegurat que la líder del PP a Madrid no treballa mai: "Jo és que no la veig mai treballar". El ministre ha fet aquesta afirmació perquè diu que a ell li retreuen que no treballa per estar tot el dia escrivint tuits. 
  • "A mi em retreuen els tuits, em diuen que no posi tuits i em dediqui a treballar. Home, jo crec que treballo molt. Però jo és que a la senyora Ayuso no la veig treballar mai. Cada dia ens fa una filípica sobre temes que no tenen res a veure moltes vegades amb el que són les seves tasques de govern. Llavors, jo sí que em plantejo seriosament quan treballa aquesta dona", ha dit el ministre. 

En detall: Ayuso ha encès el debat dels migrants després d'assegurar que al municipi d'Alcalá de Henares s'està vivint "un autèntic caos" i que s'han produït "diverses baralles greus" protagonitzades per persones que ja havien estat detingudes per la Policia Nacional. 

  • A més, la líder popular ha assegurat que en la mateixa població també "s'estan investigant algunes agressions sexuals" que haurien estat produïdes per persones en situació irregular. 
  • Per a acabar-ho d'adobar, la presidenta regional ha afegit que "s'ha detectat també un brot de sarna del qual la Comunitat de Madrid se n'ha fet responsable per tractar a 8 migrants i evitar que es propagui als altres".

La resposta: El ministre de Transports ha recomanat a Ayuso "una mica menys de doctrina" i ha acusat la presidenta de populista. 

  • "Jo crec que el problema és la desigualtat, la pobresa i això és el que hem d'aturar, no posar murs per impedir a la gent que faci el que faríem qualsevol en la situació en què es viu a tants punts del món", ha declarat Puente.