Política
Isabel Díaz Ayuso
Foto: Isabel Díaz Ayuso | Flickr
Immigració

Ayuso acusa Sánchez d'enviar de nit i només a territoris del PP a immigrants

Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso
Foto: Isabel Díaz Ayuso | Flickr

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha acusat el govern espanyol d'enviar amb "nocturnitat" als immigrants que arriben a les Canàries cap a les comunitats governades pel Partit Popular. 

Per què és important? La presidenta de Madrid afirma que Pedro Sánchez necessita els vots de Coalició Canària. De fet, la diputada de Coalició Canària, Cristina Valido, va votar a favor de la investidura de Pedro Sánchez malgrat mostrar el seu rebuig la Llei d'Amnistia. 

Què en sabem? Isabel Díaz Ayuso ha exigit avui, en una entrevista a Onda Cero, conèixer quina política migratòria tindrà el govern d'Espanya. 

  • "Quin missatge estem enviant a les màfies quan els dius que pots enviar milers de persones a les Illes Canàries, que el govern ja els enviarà amb avió a la Península amb nocturnitat i així es lleva el problema", es demana Ayuso.
  • "A les nits, ho hem vist especialment aquest Nadal, han estat enviant els immigrants a diferents punts de la geografia espanyola, especialment a localitats, a municipis, i a comunitats on governa el PP i no el PSOE", ha remarcat.
  • En aquest sentit, ha continuat, "nosaltres estem encantats de posar-nos a treballar per buscar la millor solució per a aquestes persones", però denuncia que "el que no es pot fer és enviar-les a les nits sense que les autoritats locals i autonòmiques, que són les que més competències tenen en matèria sanitària i social, sapiguem qui són, d'on són o quines edats tenen”.

Per acabar: La presidenta regional titlla la situació de "preocupant".

  • "El que estem demostrant és que encara és més fàcil fer negoci amb la immigració si els envies a les Canàries".