Open Melon
Carles Puigdemont, president a l'exili
Foto: Carles Puigdemont, president a l'exili | Generalitat de Catalunya
Polèmica

Puigdemont desmenteix haver rebut un Rolex de 7.000€: "Aquest pamflet serà condemnat"

Temps de lectura: 1 minut
Carles Puigdemont, president a l'exili
Foto: Carles Puigdemont, president a l'exili | Generalitat de Catalunya

Carles Puigdemont nega haver acceptat regals de luxe de l'empresa que organitzava els actes de Tsunami Democràtic tal com publica aquest dijous 'El Confidencial'. El diari assegura que Iniciatives Events hauria obsequiat el president amb un Rolex de 7.000€, cosa que ell desmenteix de manera rotunda. 

Per què és important? Puigdemont va més enllà i pronostica que "aquest pamflet" serà condemnat "una tercera vegada". 

D'on venim? El president ha aprofitat aquestes acusacions per recordar que no és la primera vegada que el mateix mitjà li atribueix falsedats. 

  • "Aquest pamflet ja ha estat condemnat dues vegades per mentir en suposades 'informacions' que m'acusaven falsament de percebre diners destinats a la Covid o desviats d'una ONG que rebia subvencions públiques", ha afirmat a través de les xarxes socials. 

Què en sabem? L'article, signat per Antonio Fernández, assegura que el regal es va fer "com a homenatge" i que provenia de "l'empresa que organitzava tots els actes de l'independentisme català durant l'última dècada, incloent-hi els de la plataforma clandestina Tsunami Democràtic". 

  • "El rellotge va ser adquirit a una joieria de Girona", detalla 'El Confidencial'.
  • L'article assegura que "el present es va fer en un moment en què les principals entitats sobiranistes suaven la samarreta per aconseguir fons amb què pagar actes reivindicatius i fer front a les multes". 

Reaccions. L'advocat Gonzalo Boye, entre d'altres, ha reaccionat amb ironia davant les acusacions.