Open Melon
Entrevista a la diputada Mercedes González
Foto: Entrevista a la diputada Mercedes González | Antena 3
Cas Koldo

Susanna Griso s'enfronta amb una diputada del PSOE: "Molt grollera la seva intenció"

Temps de lectura: 2 minuts
Entrevista a la diputada Mercedes González
Foto: Entrevista a la diputada Mercedes González | Antena 3

La presentadora del programa 'Espejo Público', Susanna Griso, ha esclatat aquest divendres contra la diputada del PSOE Mercedes González mentre l'entrevistava pel cas Koldo. 

Què diuen? Mercedes González assegurava: "L'únic a què em puc referir són als fets, i els fets són palmaris i clars. Al sumari figura que hi ha un contacte de Koldo i Miguel Tellado, a més amb nom i cognoms..."

  • En aquest moment, la presentadora l'interromp: "No, no, perdona'm. Anem a ser precises i rigoroses. Al sumari no es parla d'un contacte, sinó que Koldo deixa caure que hi haurà un contacte, que hi haurà una reunió a Gènova". 
  • "Si em deixa acabar l'argument, després podrem fer tots els malabarismes que vulguem sobre el vocabulari", respon la integrant del grup parlamentari socialista, que continua: "El que figura és que hi ha un contacte amb Miguel Tellado, i que a posteriori el mateix Koldo diu 'això està més que fet'. Aquests són els fets que hi figuren”.
  • La congressista també opina que "el que ha de fer el senyor Tellado és donar totes les explicacions", afirmació a la qual Susanna li respon que, Miguel Tellado, portaveu del Partit Popular al congrés, ja les havia donat.

A més, la periodista i presentadora d'Espejo Público afirma que és "molt grollera la intenció d'engegar el ventilador i estendre l'ombra de la sospita sobre el Partit Popular, sabent que Armengol va avalar la compra de les mascaretes, sent presidenta de les Balears, malgrat saber que eren defectuoses", com asseguren algunes informacions publicades. 

  • González, per la seva banda, assenyala que el Govern Balear va fer la reclamació oportuna pel lliurament de la mercaderia deficient, que segons afirma "decau amb el govern del PP".
  • "El comportament del Partit Socialista ha estat exemplar i ha demostrat que és un govern i un partit incompatible amb la corrupció", continuava la socialista. "Vostè creu que és exemplar esperar tres anys per denunciar que unes mascaretes són defectuoses?", ha respost llavors Griso, al límit. 

Finalment, la diputada del PSOE ha intentat redirigir la conversa cap als "fets", argumentant que les afirmacions de Griso eren simplement "la seva opinió", però la presentadora no ha dubtat i ha respost de manera contundent: "No, no és la meva opinió, és informació".