Open Melon
Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats.
Foto: Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats.
PSOE

La pluja fa dubtar Sánchez on passar les vacances i obliga a tenir dos palaus a disposició

Temps de lectura: 2 minuts
Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats.
Foto: Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats.

Com la majoria d’espanyols, Pedro Sánchez esgota les últimes hores laborals abans d’emprendre les vacances de Setmana Santa. El president del Govern espanyol, però, encara no sap on passarà els propers dies amb la seva família. El motiu de la seva indecisió és la pluja. Sánchez, segons fonts de Moncloa, ha obligat a tenir preparats dos palaus a la seva disposició amb dispositius de seguretat als dos llocs per decidir-se a última hora.

Què en sabem? Pedro Sánchez marxarà de vacances des d’aquest dijous i fins el proper diumenge amb la seva dona, Begoña Gómez, les seves filles Ainoa i Carlota i les mascotes. Un dia després, el dilluns, es reincorporarà a les seves tasques laborals amb un viatge oficial a Jordània i Qatar.

En detall.

  • Sánchez disposa de diverses residències oficials on passar els dies festius a Lanzarote, Huelva i Toledo.
  • El president del Govern espanyol tenia inicialment previst anar de vacances amb tota la família a la finca que Patrimoni Nacional te a Doñana. Però la previsió de pluja ha congelat els plans i dubta en marxar a Lanzarote.
  • Com a conseqüència de la seva indecisió, a poques hores d’iniciar el viatge, el personal de seguretat, cuina i majordoms que treballen a La Mareta (Lanzarote) i Las Marismillas (Doñana, Huelva) han hagut de preparar els dos espais per a la possible arribada del president del Govern d’Espanya
  • Sánchez, com es habitual, volarà a qualsevol dels dos destins que la família acabi escollint a bord de l’avió presidencial, fet que li permet decidir-se a l’últim minut.

Per acabar. Generalment, excepte l’estiu de l’any passat que van passar una setmana a Marroc, la família del president Sánchez escull La Mareta i Las Marismillas per a descansar. Són finques amb molt terreny que els permet a la família desconnectar amb la màxima privacitat, ja que tenen piscines i accés a la platja privat, així com pistes de bàsquet o pàdel per a la pràctica de l’esport. En el cas de La Mareta, a Lanzarote, Sánchez a vegades també surt en bicicleta per l’illa acompanyat dels escoltes.