Open Melon
El cartell de campanya de Ciutadans
Foto: El cartell de campanya de Ciutadans | Ciutadans
Eleccions 12-M

Així és el cartell de Ciutadans pel 12-M: demana detenir Sánchez i Puigdemont

Temps de lectura: 2 minuts
El cartell de campanya de Ciutadans
Foto: El cartell de campanya de Ciutadans | Ciutadans

Ciutadans ha creat enrenou després de presentar el cartell electoral del 12-M on demana "detenir" Carles Puigdemont i Pedro Sánchez. 

En detall: Es tracta d'un cartell fet amb intel·ligència artificial on hi ha una fotografia de l'expresident i el president del govern espanyol donant-se la mà i amb una estelada desenfocada al fons.

  • A sobre de les imatges es pot llegir "deteniu-los" en castellà i en majúscules.
  • Al cartell, que és del tradicional color taronja de Ciutadans, tampoc no hi apareix el seu líder, Carlos Carrizosa.
  • La formació descriu el cartell com a "valent, clar, contundent i directe". Per aconseguir una Catalunya millor, diuen que "és imprescindible aturar als colpistes, als traïdors d'amnisties, tripartits o Majestics". 

Què diuen? El cap de campanya de la formació, Jordi Cañas, ha assegurat que tot i que el cartell ha estat fet amb IA és "una realitat possible", referint-se a la indepedència de Catalunya.

  • L'eurodiputat de Ciutadans ha argumentat que cal "detenir-los" perquè "no tornin a donar un cop d'estat, a trair-nos amb una amnistia, perquè no s'atreveixin a convocar un altre referèndum il·legal que ens divideix".
  • La formació que lidera Carrizosa va explicar aquest dissabte que, a més, recuperen la simbologia de 2017, quan van guanyar les eleccions catalanes: "Aquest és el logo que ens ha acompanyat en moltes campanyes, en molts èxits i serà el que estigui a les paperetes de tot Catalunya. El logo és un missatge d'autoestima. Amb això vam treure 1.100.000 vots a Catalunya", recordava Jordi Cañas. 

Per acabar: Ciutadans ha asseverat que el partit vol ser "la veu dels catalans que volen aturar els peus als qui anteposen els seus interessos de partit als interessos del conjunt de ciutadans de Catalunya".