Open Melon
Increpen a María Jesús Montero
Foto: Increpen a María Jesús Montero | Twitter
Govern espanyol

Un grup de joves increpa la vicepresidenta Montero a la Fira d'Abril de Sevilla: "Traïdora!"

Temps de lectura: 1 minut
Increpen a María Jesús Montero
Foto: Increpen a María Jesús Montero | Twitter

La vicepresidenta del Govern espanyol, María Jesús Montero, ha estat increpada per un grup de joves a la Fira d'Abril de Sevilla aquest diumenge.

Què en sabem? Els joves, després de saludar la vicepresidenta, han començat a anomenar-la "traïdora" entre crits.

  • La socialista ha preferit prendre's la situació amb humor i ha respost els joves rient: "Traïdora, per què? No, no", ha contestat mentre els seus acompanyants, incòmodes, demanaven als joves que marxessin. 

D'on venim? María Jesús Montero, sevillana de naixement, va iniciar la seva carrera política a Andalusia i, durant la campanya de les primàries socialistes del 2017, formava part del govern de la Junta d'Andalusia liderat per la política Susana Díaz. 

  • Tot i això, amb l'arribada de Sánchez a la presidència del Govern espanyol, Montero va començar a formar part del gabinet del president i va anar escalant a poc a poc fins a col·locar-se com a vicepresidenta.
  • Els ciutadans es mostren decebuts amb Montero a causa de les seves contradiccions. La més recent és la que va lligada a l'amnistia, afirmant abans de les eleccions generals del passat juliol del 2023 que era "inconstitucional" i que no s'aprovaria.