Open Melon
Sánchez mirant als qui l'han increpat
Foto: Sánchez mirant als qui l'han increpat
Govern espanyol

Segona escridassada a Sánchez en una setmana pel pacte amb Junts i ERC

Temps de lectura: 1 minut
Sánchez mirant als qui l'han increpat
Foto: Sánchez mirant als qui l'han increpat

Va passar fa uns dies a Sevilla, durant dos actes seguits, i ha tornat a passar aquest dilluns a Oviedo. El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, ha tornat a ser escridassat per veïns d'Astúries que es trobaven a l'Hospital Universitari Central d'Oviedo (HUCA). 

Què ha passat? Quan Pedro Sánchez i el president asturià, Adrián Barbón, s'han acostat al faristol per a fer un parlament, després de la visita al principal hospital d'Astúries, diversos ciutadans que es trobaven al pis superior del centre sanitari han escridassat al cap del Govern espanyol. Sánchez, com va fer a Sevilla, s'hi ha encarat dient-li que "ja l'hem escoltat, ara deixi'ns parlar". A més el president asturià li reprenia la seva acció fent-li un gest perquè callés.

D'on venim? Aquest és el segon episodi d'escridassades que pateix Pedro Sánchez en la darrera setmana. A Sevilla i Dos Hermanas, dilluns passat, va ser fortament increpat també per la seva política d'aliances amb els partits independentistes catalans. 

A més. Aquest cap de setmana, la seva número dos al Govern d'Espanya i al PSOE, la vicepresidenta segona i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha estat escridassada al recinte de la Fira d'Abril de Sevilla quan un grup de joves que es van creuar amb ella li van etzibar en diverses ocasions "traïdora, traïdora!".

 

Categoria: Open Melon