Open Melon
Pedro Sánchez durant el seu parlament a Sevilla.
Foto: Pedro Sánchez durant el seu parlament a Sevilla.
GOVERN D'ESPANYA

Sánchez escridassat a Sevilla, demana atenció: "Escolteu-me, tinc coses a dir"

Temps de lectura: 2 minuts
Pedro Sánchez durant el seu parlament a Sevilla.
Foto: Pedro Sánchez durant el seu parlament a Sevilla.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha estat fortament escridassat en dues ocasions aquest dilluns a Sevilla. El cap de l'executiu i líder del PSOE s'havia traslladat a la capital andalusa per a participar en dos actes institucionals. Els crits han fet que Pedro Sánchez s'encarés amb els manifestants.

Què en sabem? Sánchez ha estat increpat, inicialment, durant la visita a l'inici de les obres d'una nova línia de Metro al barri socialista de Pino Montano -on va néixer l'eslògan de '¡Que te vote Txapote!'. Allà diverses persones han estat escridassant-lo durant tota la seva intervenció. Posteriorment, al municipi de Dos Hermanas, governat pel PSOE, Sánchez ha rebut crits per part de veïns i treballadors d'una promoció de pisos oficials que el Govern d'Espanya està construint. 


Què ha passat? En aquest segon acte oficial, el de Dos Hermanas, quan Sánchez ha començat el seu discurs els crits han dificultat que s'escoltés al cap de l'executiu. Ha estat en aquest moment quan, amb un to i una gestualitat supèrbia, el president espanyol s'ha dirigit als que l'increpaven dient-los que "escolteu-me, tinc coses a dir". Entre altres crits que li han dirigit hi havia els de 'fora, fora' i 'Pedro Sánchez, no et volem.


Tot i això. Els dos actes s'han pogut celebrar amb normalitat i els crits s'han reduït a una mostra del descontentament amb el cap del Govern d'Espanya per part dels veïns. La policia no ha hagut d'intervenir en cap moment. Ve sent habitual, ja, que Sánchez sigui escridassat en diversos actes públics.

Categoria: Open Melon