Open Melon
Pere Aragonès i Sílvia Orriols
Foto: Pere Aragonès i Sílvia Orriols | Instagram / X (Twitter)
Eleccions catalanes

Aragonès vol debatre "amb tothom i on sigui" i Orriols li proposa dia i hora

Temps de lectura: 1 minut
Pere Aragonès i Sílvia Orriols
Foto: Pere Aragonès i Sílvia Orriols | Instagram / X (Twitter)

Pere Aragonès ha volgut arreglar la patinada d'aquest dilluns al matí quan ha volgut burlar-se de l'absència de Carles Puigdemont al primer debat electoral del 12M, organitzat per Pimec. El candidat de Junts, Josep Rull, li ha volgut parar els peus demanant-li la "sensibilitat" que s'espera d'un president de la Generalitat en relació a un tema tan delicat com l'exili. 

Per què és important? En una publicació a les xarxes socials, Aragonès ha volgut mostrar la seva bona predisposició al debat amb tothom, una afirmació rotunda que li ha costat una resposta inesperada, o millor dit, una proposta. 

Què en sabem? 

  • "Reitero la disposició per fer debats, amb tothom i on sigui, també a la Catalunya Nord", ha escrit Aragonès, referint-se a Puigdemont. 
  • Tota una declaració d'intencions que no ha volgut desatendre la líder d'Aliança Catalana i candidata per Girona d'aquesta formació, Sílvia Orriols, sempre amb un ull posat a les xarxes. 
  • "Fem un debat, Pere? Ripoll, dijous 18 a les 10 del dematí? Com ho tens?", li ha etzibat al president, sabent-se silenciada per contrincants polítics i molts mitjans de comunicació.