Open Melon
A Collboni li han plogut les crítiques a les xarxes
Foto: A Collboni li han plogut les crítiques a les xarxes | Instagram @jcollboni @americascup

Collboni defineix la Copa Amèrica de vela com "una gran festa per a les veïnes" i se li tiren a sobre

Temps de lectura: 2 minuts
A Collboni li han plogut les crítiques a les xarxes
Foto: A Collboni li han plogut les crítiques a les xarxes | Instagram @jcollboni @americascup

Tal com va anunciar l'octubre de l'any passat, Louis Vuitton tornarà a ser aquest any el principal patrocinador de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela que se celebrarà a Barcelona entre el 29 d'agost i el 7 d'octubre. La marca de luxe més valuosa del món torna a donar suport a una competició que aquest dimarts l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha volgut vendre a la ciutadania com "una gran festa per a les veïnes i els veïns", sense convèncer a tots aquells que consideren que no és més que un esdeveniment elitista.  

D'on venim? De fet, l'any passat es va crear a la capital catalana la Plataforma No a la Copa Amèrica de Vela Barcelona 2024.

  • Segons el col·lectiu, aquesta competició "és l'exemple perfecte del model de ciutat que ens expulsa i ens volen imposar".

Què en sabem? L'America's Cup "serà un esdeveniment popular, cívic, compromès i cultural", ha dit Collboni durant la presentació a la Fundació Miró del que l'ajuntament anomena 'Regata Cultural Copa Amèrica'. 

  • Es tracta d'"una programació d'activitats culturals, artístiques, esportives, gastronòmiques, de ciència i d'oci" que projectaran Barcelona al món. 
  • El Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música o l'Auditori són alguns dels recintes que s'implicaran en les accions paral·leles a aquesta competició. La platja de Sant Sebastià, el nou Port Olímpic o la Race Village al Moll de la Fusta en seran altres escenaris. 
  • "Barcelona torna a creure en ella mateixa", assegura Collboni en una publicació a X (Twitter) que no ha despertat gaire entusiasme. 

Reaccions a les xarxes

Categoria: Open Melon