Open Melon
Sílvia Orriols i Joan Ignasi Elena
Foto: Sílvia Orriols i Joan Ignasi Elena | Instagram / @orriolsripoll @joanignasielena
Eleccions catalanes

La fixació de Joan Ignasi Elena amb Sílvia Orriols: L'ataca de nou a TVE

Temps de lectura: 2 minuts
Sílvia Orriols i Joan Ignasi Elena
Foto: Sílvia Orriols i Joan Ignasi Elena | Instagram / @orriolsripoll @joanignasielena

Joan Ignasi Elena ha estat el convidat de la periodista Gemma Nierga al programa 'Cafè d'Idees' de La 2 de RTVE aquest dilluns.

Per què és important? El conseller d'Interior ha aprofitat l'entrevista per carregar de nou contra la líder d'Aliança Catalana i batllessa de Ripoll, Sílvia Orriols, i ha compartit aquest moment de la conversa amb Nierga a través del seu compte d'X (Twitter). 

Què ha dit Joan Ignasi Elena? "Amb Sílvia Orriols no anirem ni a la cantonada", ha escrit Elena a les xarxes socials, en una publicació on impedeix que tothom qui ho vulgui li pugui respondre. 

  • Durant l'entrevista, el conseller ha assegurat: "La senyora Orriols té una especial predilecció per atacar-me". Sigui com sigui, però, no hi ha setmana en què Elena no parli de la candidata d'Aliança Catalana a les eleccions del pròxim 12 de maig. 

Què ha dit Sílvia Orriols? La batllessa li ha respost la publicació al conseller. 

  • "Amb tots els respectes, però no saps què és que t'ataquin", ha assenyalat Orriols.
  • I ha afegit: "Jo he patit assetjaments, escopinades, enfarinades, amenaces i agressions al carrer... tu, només massatges dels mitjans públics".

D'on venim? Els Mossos d'Esquadra, dirigits per la conselleria de Joan Ignasi Elena, van protegir el passat divendres els manifestants d'Aliança Catalana que protestaven a Sabadell pels intents de l'Assemblea Nacional Catalana de censurar un acte on havia de participar la formació. 

  • Un fort desplegament policial va evitar que els membres de la plataforma antifeixista sabadellenca accedissin al lloc de la concentració dels de Sílvia Orriols.

Fotos de la manifestació

Context. Una fotografia d'una manifestant encarant-se als membres de la plataforma antifeixista s'ha viralitzat aquest cap de setmana.