Open Melon
Alberto Núñez Feijóo a Barcelona durant Sant Jordi
Foto: Alberto Núñez Feijóo a Barcelona durant Sant Jordi | Principal
Sant Jordi

Bany de masses de Feijóo per Sant Jordi mentre Junqueras i Garriga passen desapercebuts

Temps de lectura: 1 minut
Alberto Núñez Feijóo a Barcelona durant Sant Jordi
Foto: Alberto Núñez Feijóo a Barcelona durant Sant Jordi | Principal

Alberto Núñez Feijóo és el gran triomfador (polític) del Sant Jordi 2024. El líder del PP, que ha visitat el centre de Barcelona amb el candidat a la presidència, Alejandro Fernández, i l'eurodiputada Dolors Montserrat, ha hagut d'atendre més d'una seixantena de peticions de 'selfies' per part de vianants en un curt passeig de menys de 50 metres i cinc minuts de duració.

En contrast, al president d'ERC, Oriol Junqueras, se'l veia caminant sol, amb un parell de col·laboradors, i passant inadvertit. 

D'on venim? En els darrers anys era habitual que els dirigents del PP fossin escridassats a Catalunya. Més en un dia tan important i de tanta reafirmació nacional com és el de Sant Jordi. En canvi, avui, Feijóo ha estat el més aclamat i al que més fotografies li han demanat. 

Què ha dit? Feijóo, disposat a centralitzar en el partit el vot contra l'amnistia, s'ha presentat aquest matí als catalans com "l'única força constitucionalista" i ha carregat contra el PSC, a qui ha acusat de "no tenir un projecte per Catalunya, sinó un projecte perquè Pedro Sánchez segueixi a la Moncloa".

  • Així, ha defensat que no és possible confiar en els socialistes que pacten amb Sánchez i “que tenen un plantejament de sobiranisme i de rupturisme”. "En aquestes eleccions només hi ha dos escenaris possibles: els independentistes i el PSC o els constitucionalistes", ha dit.