Política
La nova imatge del partit coneguda aquest diumenge 6 de novembre
Foto: La nova imatge del partit coneguda aquest diumenge 6 de novembre | Podemos
Partits

Podemos estrena nova imatge per començar un nou cicle electoral

La nova imatge del partit coneguda aquest diumenge 6 de novembre
Foto: La nova imatge del partit coneguda aquest diumenge 6 de novembre | Podemos

Podemos ha renovat la seva imatge i logotip per preparar-se pel nou cicle electoral que començarà amb els comicis del pròxim any 2023. 

Per què és important? El partit d'Irene Montero acaba una legislatura en què ha estat clau formant govern amb el PSOE. Ara, mou fitxa per destacar davant els bons resultats dels socialistes al CIS i per no perdre vots a favor de Sumar, el nou projecte de Yolanda Díaz.

Context: L'exlíder de Podemos, Pablo Iglesias, vol que el partit "conflueixi" amb Sumar, després que cap alt càrrec hagi demanat acostar posicions.

En profunditat: S'ha anunciat aquest diumenge 6 de novembre amb el tancament de l'acte 'Uni de tardor', una trobada que ha servit per refermar la ideologia del partit.

  • La nova imatge reforça el color lila característic de la formació i busca recordar als seus inicis. El fons és d'aquest color, mentre que la paraula 'Podemos' acompanya, de forma sòbria i en blanc, el clàssic cercle, també tot blanc.

Què diuen? Fonts del partit destaquen que...

  • El color lila encara és la característica de la imatge de la formació, però ara és més viu per recordar "l'alegria per tot l'aconseguit i l'esperança per tot allò que queda".
  • Alhora, la imatge és "més harmònica i dinàmica" i tracta de representar la seva "solvència institucional i agilitat d'una organització que guia les principals transformacions progressistes i feministes del país".

A més: El partit ja ha actualitzat la imatge a les xarxes socials.

Categoria: Política