Política
President en funcions de la cambra
Foto: President en funcions de la cambra | Europa Press
Congrés dels diputats

Es retira del Diari de Sessions del Congrés que es digui "feixistes" a Vox

President en funcions de la cambra
Foto: President en funcions de la cambra | Europa Press

El president en funcions del Congrés dels Diputats, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, ha ordenat que es retiri del Diari de Sessions que es digui "feixistes" a la formació d'extrema dreta, Vox. 

  • A més, també ha demanat retirar l'expressió de "filoetarras" per fer referència a les formacions independentistes del País Basc.

D'on venim? Aquest dimecres passat, durant un ple al Congrés dels Diputats, la diputada de Vox Carla Toscano es va dirigir a la ministra d'Unidas Podemos Irene Montero dient que "l'únic mèrit que té és haver estudiat en profunditat a Pablo Iglesias". 

  • Aquesta frase va ser de les més dures de la diputada d'extrema dreta que va seguir atacant la titular de feminismes o de la Llei del "només si és sí". 
    Els partits de l'esquerra del parlament van aplaudir durant més de tres minuts a la ministra en senyal de suport. 

Reaccions internacionals: Diferents dirigents polítics del país han mostrat el seu suport a Irene Montero amb missatges a Twitter. Tota l'esquerra espanyola ha donat suport a la ministra, i fins i tot la secretaria general del PP, Cuca Gamarra, ha mostrat el seu suport a l'atac.

Categoria: Política
Etiquetes: Congrés VOX